Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ...


Ξαναχτύπησε για ακόμα μια φορά ο γνωστός αρχιτρομοκράτης Ττόμης Β', προκαλώντας την οργή των λογικά σκεπτομένων πολιτών αυτου του "άγιου" τόπου.

Εγω επιμένω πως δεν αναπνέει κανονικά εξού και τελευταίες ενέργειες και δηλώσεις του.

Το νέο του "επίτευγμα", η χρηματοδότηση για την έκδοση βιβλίου, που πραγματεύεται τις υποτιθέμενες δεινές οικονομικές συνέπειες μιας ομοσπονδιακής λύσης!!

Ας βρεθεί κάποιος να τον σταματήσει!!! Το μόνο που μπορείς να πετύχεις με αυτές σου τις πράξεις "κύριε", είναι να απομακρύνεις τον κόσμο απο την εκκλησία αλλά και να καταστρέψεις την όποια προοπτική μπορεί να έχει το γέριμο το εθνικό μας θέμα...

Κλείστε του το στόμα. Νομίζω ήρθε ο καιρός η πολιτεία να λάβει τα μέτρα της και να θεσπίση όργανο ελέγχου των ενεργειών της εκκλησίας, ώστε να μην παρεμβαίνει στα πολιτικά ζητήματα του τόπου!

Εάν ο ίδιος επιθυμεί να επιτεύξει τον στόχο του και να ρήξει του Τούρκους στη θάλασσα, άς χρηματοδοτήσει εκκλησιαστικά στρατόπαιδα εκπαίδευσεως, και να εκπαιδεύσει αυτούς που θεωρεί πως τον ακολουθούν (ΔΗ.ΚΟ., ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩ.ΚΟ, Ε.ΛΑ.Μ, ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. κλπ) προκειμένου να πετύχει και κάτι...

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι "εθνικοί μειοδότες", οι "τουρκοπροσκυνητες", τα "πρόβατα των κομμάτων" είναι ένα:

ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ", ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΊ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!

ΧΑΛΑΡΟΣ

14 σχόλια:

  1. Κλείστε του το στόμα;;;;;;

    Για το καλόν του τόπου η χουντική λογοκρισία ξαναχτυπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες μαλακίες πλέον μπορεί να πει ένας άνθρωπος για να προστατέψει τα συμφέροντά του; Και να διασπαθίζει τα λεφτά που βάλλει η κάθε κοτζιακαρούα στο παγκάρι για να εξυπηρετήσει τα δικά του σχέδια, αντί να τα αξιοποιήσει για να βοηθήσει κανένα φτωχό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @σφιγμένος

    Να μιλά. Να συνεχίσει να μιλά. Τζαι να λαλεί ότι θέλει. Έχει το δικαίωμα. Τζαι να ακούμε τες δηλώσεις του τζαι να γελούμεν. Αλλά εν έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα χρήματα της Αρχιεπισκοπής για να εξυπηρετήσει τες δικές του πολιτικές πεποιθήσεις. Πόσο μάλλον να κάμνει τζαι διανομή των πολιτικών του πεποιθήσεων μέσω των ναών. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Trikozas

    Δεν διαφωνώ ποσώς. Τα λεφτά των κοτζιακαρούων πέτασσε και πετάσσει ο Νικηφόρος και ο κάθε ρασοφόρος επιχειρηματίας. Δεν αντιδράσαμε ποτέ και σε τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Ελπίζω ο Ττόμης να είναι η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αστείο εν ότι ούτε καν τα προσχήματα εν τηρεί ο Αρχιεπίσκοπος. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ηγέτης της Κύπρου διά μας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συμβουλές (για το σχέδιο που ΘΑ έρθει)..

    Τι να πείς? Απλά γελάς και ελπίζεις να μεν τον παίρνει κανένας στα σοβαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θού Κύριε φυλακή τώ στόματί μου",αλλά πως να συγκρατηθώ;ΟΛΟΙ φέρουμε ευθύνη που τον ανεχόμαστε.Ποιον;Μα αυτόν που με το 8% έγινε εσαεί Αρχιεπίσκοπος Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου και αυτοαναγορεύθηκε τώρα Εθνάρχης σπονσάροντας με "ξένα κόλλυβα" 'όχι μόνο το (κουτο)πόνημα του αγέρωχου "Ακρίτα",αλλά και κάποια άλλα γνωστά-άγνωστα δελτάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι διαδικασίες που έλαβαν χώραν για την ανάδειξη του, δεν με αφορούν καθόλου. Εμένα αυτό που με αφορά ειναι η δραστηριότητα του και μόνο αυτή. Δεν μπορεί να παρεμβαίνει και να θεωρεί, τον όποιο πολιτικό ή και πολίτη που του ασκεί μια αρνητική κριτική, άθεο.

    Αυτό είναι το πνεύμα αγάπης που θέλει να προωθήση ο Χριστιανισμός, κύριοι της εκκλησίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάβριος ο τέταρτος (αρχιεπισκοπικό χιούμορ)2 Ιανουαρίου 2010 στις 9:19 μ.μ.

    Αν όμως ήταν τοποθετημένος υπέρ του σχεδίου Ανάν, όπως ο "άγιος" Κύκκου και ο "άγιος Μόρφου" τότε ούτε γάτα ή ζημιά. Και τα λεφτά που καταθέτει ο κόσμος στα παγκάρια θα έπιαναν τόπο. Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όοοοοοχχχχχιιιιιι φίλε μου. Δεν κατάλαβες καθόλου καλά... Σκοπός αυτού του άρθρου δεν ήταν να κατηγορήσω τον Αρχιεπίσκοπο για την θέση του στο Σχέδιο Ανάν ή στο όποιο σχέδιο λύσης. Εμένα σκοπός μου ήταν να κατηγορήσω ήταν τον τρόπο με τον οποίο η εκκλησία, μέσω του ανώτατου της "άρχοντα", προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν στον απλό κόσμο το όποιο μελλοντικό σχέδιο λύσης ΜΠΟΡΕΙ να έρθει!!!

    Αφού ειναι "αποδεκτό" απο όλους πως η λύση του Κυπριακού όπως εμείς την επιδιώκουμε τόσα χρόνια, είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, πώς γίνεται ο ΤΤόμης Β', να προωθεί το συγκεκριμένο βιβλίο που κινείται αρνητικά στο επόμενο σχέδιο λύσης, που το τραγικότερο είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα εάν έρθει και τι πρόνοιες θα έχει...

    Όλοι έχουν τις σκοπιμότητές τους, μαζί με αυτούς και η Εκκλησία...

    Τουλάχιστον ο "Άγιος Μόρφου", με το έργο του δεν προωθεί προς το ποίμνιο του το μίσος έναντι στους Τ/κ αλλά τους προετοιμάζει για μια μελλοντική λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εισηγούμαι να κάμουν κάποια σχόλια αυτοί που έχουν διαβάσει το "ακριτικό" οικονομικοπόνημα του Ττοουλή,ώστε να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε πιο συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάβριος ο τέταρτος3 Ιανουαρίου 2010 στις 9:13 π.μ.

    Σωστά έβαλες τη λέξη αποδεκτό σε εισαγωγικά. Η ΔΔΟ δεν είναι αποδεκτή από όλον τον κόσμο αλλά από όλα (πλην μισού) τα κόμματα. Και προφανώς είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ανεξαρτήτως αν φορεί ράσο ή όχι. Και βεβαίως ξέρουμε ποιο είναι το σχέδιο αφού εφόσον πρόκειται για ΔΔΟ, το όποιο σχέδιο δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βασικές αρχές της ομοσπονδίας. Οπόταν όποιος είναι κατά της ΔΔΟ είναι εναντίον οποιουδήποτε σχεδίου τυγχάνει διαπραγμάτευσης στα πλαίσια αυτά.
    Συμπερασματικά, είναι κατανοητό το γεγονός ότι οι υπέρμαχοι της ομοσπονδίας θα ειρωνεύεστε τους Ττόμηδες και τους Ττοουλήδες και από την άλλη οι αντίπαλοι της ΔΔΟ θα κάνουμε το ίδιο, γεγονός που θα μας οδηγήσει στην ανάγκη Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στους μεν και τους δε.:) Ο θεός (όχι του Ττόμη) να μας φωτίσει, για το καλό τουτου του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Makavrios

    Δεν είναι θέμα να ειρωνευόμαστε τον Ττόμη Βου.
    Για μένα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (στα όρια του σκανδάλου) όταν ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου χρησιμοποιεί μέρος από την περιουσία της για να προωθήσει συγκεκριμένες πολιτικές απόψεις (και συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος). Και το κάνει μάλιστα τόσο απροκάλυπτα... Η Εκκλησία στα της Εκκλησίας. Η ίδια θα ήταν η αντίδρασή μας αν αυτό το έκανε ένας ομοσπονδιακός αρχιεπίσκοπος για να προωθήσει άλλες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η καταστροφή της Κύπρου, μια μέρα θα χρεωθεί σε όλους εσάς που μέσα απο τον ρόλο του "πατριώτη" θα προσπαθείσετε να προστατέψε τον τόμο απο το "ξεπούλημα", την ομοσπονδία... Αλλά να ξέρετε πως η συνειδήση των "πουλημένων", θα είναι καθαρή!!

    ΧΑΛΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα λεγόμενα μου τότε δεν υπάρχει περιθώριο διαλόγου. Όταν μάθετε να δέχεστε την αντίθετη άποψη ίσως τα ξαναπούμε. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή