Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΕ "ΕΞΩ"!


Στο όνομα της "δημοκρατίας και του σεβασμού όλων των πολιτικών πεποιθήσεων", οι γνωστοί - άγνωστοι υπερεθνικιστές - ΕΝΩΤΙΚΟΙ του τόπου, προσκάλεσαν τον Πατακό, για να παραστεί στο μνημόσυνο του αρχηγού της ΕΟΚΑ, Γεωργίου Γρίβα Διγενή Ο προδότης Πατακός, αποτελεί ένα από τους πρωτεργάτες της προδοσίας της Κύπρου, μιας και η ανάμειξη του στο προδοτικό πραξικόπημα του 1974, ήταν πολύ μεγάλη.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του τόπου, με πρώτο το ΔΗ.ΣΥ., έσπευσαν να καταδικάσουν την πρόσκληση - πρόκληση του "άξιου αυτού ηγέτη", μιας και η παρουσία του στο νησί, αποτελεί μέγιστη πρόκληση για τα αισθήματα του Κυπριακού Ελληνισμού.

Άραγε πού οδηγούμαστε; Μήπως η νομιμοποίηση των ακραίων αυτών στοιχείων του τόπου, αποτελεί τελικά αντί δείγμα δημοκρατίας, κίνηση κατάλυσης της δημοκρατίας;;;

Τα αποτελέσματα της πολιτικής του δικτάτορα αυτού, τα ζούμε καθημερινά... Είναι η τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο, είναι ο βουβός Απόστολος Ανδρέας, είναι η ερειπωμένη Καρπασία, είναι η κατοχή και ο τουρκικός στρατός. Αν κάποιοι είναι συμβιβασμένοι με τα τετελεσμένα, τότε εμείς, οι ανυπότακτοι οπαδοί της ΛΥΣΗΣ, πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα μέχρι την μέρα της ανάστασης του τόπου... Μέχρι την μέρα της πολυπόθητης ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ!

Ελπίσουμε η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και με την χρήση ακόμα και του δικαιώματος της απαγόρευσης εισόδου στα εδάφη της χώρας, να εμποδίσει την έλευση του δικτάτορα Πατακού!!

ΛΥΣΗ - ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ - ΤΩΡΑ

ΧΑΛΑΡΟΣ

1 σχόλιο: